Tomma löften? 29/12

Nej, jag lovar att jag skall blogga SNARAST!!!

Silje har blivit lite sjuk (första gången i år, typ) och orkar inte sitta vid datorn all that much... Men jag kommer tillbaka starkare, det lovar jag... Typ imorgon? Eller torsdag? Måste fixa på korten (förminska de) så jag kan lägga in de här. Och det orkar jag inte nu ;) Haha.

Nu skall jag somna på soffan och vakna pigg och glad i morgon kl 6 :D Sista arbetsdag för 2009 imorgon och shoppingrunda med Peter efter jobbet. Tjohooo!

Kärlek till er alla <3

Dåligt samvete 27/12

Hej!!!
Nej jag har inte glömt er!!! Jag lovar. Det blev bara så himla mycket på en gång. Trodde inte att Oslo-resan skulle ta så mycket på krafterna men där tog jag fel! Var helt slut när jag kom hem igen på fredag. Åt, såg film och somnade som en stock! Lördagen klarade jag även av att somna i badkaret!! Har ingen aning om hur länge jag sov, men det var lite läskigt! Känns lite sunkigt att jobba fram till onsdag, men men.

Julen var underbar! Jag berättar mer imorgon. Skall jobba, men jag har på känslan att det kommer vara rätt lugnt och att jag hinner blogga lite ;)


Syrrans hund är ganska söt :D Märkte inte detta för vi såg på korten sen ;) HAHA

Mer kort kommer imorgon :D Hej så länge, hoppas ni har haft en underbar jul!

Liten uppdatering ;) 21/12

Vilken härlig helg jag haft! Pappa och jag har haft det jätte trevligt, ätit god mat, gått långe promenader og sett film. Vi såg "The Wrestler" och den var verkligen bra! Hackade en del på skivan (bränd) så jag måste nog kolla den igen ;) Vi åt norsk julmat (pinnekjøtt, får som är rökt och dampat. Salt och gott som fan!) och druckit lite fin öl. Jätte trevligt!

Har ju inte haft så mycket tid till att sitta vid datorn, men det är ju bra! Är verkligen riktigt vinter väder här nu. - 15 grader på morgonen och runt - 8 på dagarna! I like! Gott att börja dagen med en långpromenad i kylan. Köpte tass-salva till Clifford på Hööks, den är grön (Linda som tipsade om den, tack så mycket) och den är bra! Luktar rökt korv, men det gör inget ;) Första gången jag har sett att Clifford har varit kall om fötterna. Han "haltade" och hoppade runt som en tok. Men efter att jag gojsade på med fettet så blev det MYCKET bättre! Har ju haft honom två vintrar nu, och aldrig sett det före nu, så det måste vara mycket kallare ;) YAY!

Pratade med Peter på fredag. Han hade en trevlig överraskning. Han kommer hem natt till tisdag (åker efter jobbet idag) och kan ta Clifford när jag är i Norge! Gott att inte behöva stressa med att åka ner med honom imorgon för jag åker till Norge eller att stressa med att hämta honom på vägen hem. Han hade säkert älskat att vara hos Lena, men gott att han kan vara hemma och dega med sin husse. Tror Peter och Clifford behöver det båda två! Sen så får ju jag hjälp på dagarna av Peter (jobbar ju hela nästa vecka). Då kan jag jobba in lite flex också. Och det känns jävligt bra måste jag säga. Skall bli kul att se min bästa kompis (hehe) igen, är ju över en månad sen förra gången!

Här kommer lite bilder i alla fall! Så får jag säkert lite tid att läsa lite bloggar sen ;) Ni är underbara!


Pappa och jag. Jag bruker inte le sådär, men men...


Jag och barnet.. han ser ut till att ge någon det onda ögat! HAHA! Söt!


Pappa och Clifford på en av mina favorit platser!! <3 Fina killar!


Jag köpte lite öl på systemet. Här skall det smakas!


Så här fin utsikt hade vi när vi åt middag i lördags!! Blev lite kär ;) Älskar vintern så himla mycket!

Hoj oj oj vad det gåååår! 18/12

Alla på jobbet är superstressade nu. Alla vill bli klara med sina project innan semestern börjar och då får man extra mycket att göra. Jag har installerat Spotify på jobbet (tack Marcuuus) och är i min egen lilla värld. Sandra har gått ut med bullen och slappat hemma hos mig, så jag har varit på jobbet hela dagen. Varit mycket kaffe i dag med andra ord, och mycket skrivande. Kenneth tittade förbi och det var ju trevligt :)

Nu kommer Pappa och Jenny om några timmar också. Lite stökigt hemma så jag hoppas att jag hinner städa lite (typ, badrummet och dammsuga i vardagsrummet) innan de kommer. Vi skall äta pizza och ha trevligt. Har fått låna lite nya ruller av Marcus som jag skall kolla på de närmste veckorna. "Wrestler" "Children" "District 9" och några flera. Kommer inte helt ihåg. Skall låna lite flera när jag kollat klart de :D Gott att andra har bra smak så man kan låna av de istället för att hyra :D

Nej nu måste jag tyvärr jobba lite till. Det har kommit mera snö här. Är så sjukt glad för det! Ni anar inte! Skall ta många fina kort när pappa är här :D Lovar!

Till er alla:
Ni är så fina och gulliga!! Förlåt att jag inte hinnar läsa era bloggar eller svara er på era kommentarer personligt nu. Jag lovar att ta igen det i veckan som kommer!!! Saknar att läsa vad ni har gjort och se era fina bilder skall ni veta <3
Många kramar <3 och trevlig helg :D

Vet ni vad? 16/12

Snart är det jul! Det är helt sant! Om en vecka åker jag till Oslo och det skall bli jätte mysigt. Kommer att sakna bullen dock! Tre dagar utan honom :(

Över till något annat.. Det är kallt och snöar här! Gissa vem som är glad för det? Jag och Clifford! Vi älskar snö! Härligt. Hoppas det håller sig, det skall vara kallt en vecka fram enligt prognoserna. Hehe! Har sjukt mycket att göra på jobbet, så jag har inte haft tid att kolla några bloggar. Helt sjukt! Har saker att göra hela tiden. Nu har jag fått Spotify av Marcus så det hjälper ju mycket på. Sitter i min egen lilla värld och timmarna bara rasar förbi. Dagarna kommer och går lika snabbt. Känns som att jag inte har sovit på en evighet, som att jag bara är vaken hela tiden. Är så trött, men lika glad som alltid. Har ingen bloggtorka, har bara inte tid ;)

Min dag:
6.00 - upp och ut med Clifford
7.15 - hemma, äta, byta om och åka till jobbet
7.43 (då går bussen)
8.00-12.00 - Jobba jobba jobba, kaffe kaffe kaffe ;)
12-13 - bussen hem, ut med Clifford, äta, bussen tillbaka till jobbet
13-17 - jobba jobba jobba, kaffe kaffe kaffe ;)
17-15 - hemma, pussa på Clifford, äta, slappa 30 min på soffan med bullen.
19.30(typ) - ut med Clifford i 90 min, typ...
21(ish) - diska/duscha/fixa osv sen lägga mig.

Vad hände med dagen..? Borta :D HAHA!! Jag skall inte klaga, bättre än att bara sitta i soffan, men det är så tråkigt att inte ha tid till något annat.. Har ju tid om jag vill, men det känns som att jag inte hinner.. Slappa på helgen är ju ett måste, vis inte avlider jag tror jag! Jesus i himlen! Nä, här är lite kort till er. Fick en julstjärna av fastihetsskötaren i dag! Tack! Sist men inte minst.. Killar.. Ni frustrerar mig.. Och de säger att kvinnor är komplicerade! Trams säger nu jag ;)








en, två, tre.. 14/12

Jag älskar att kolla min blogg och se att ni har kommenterat! Har tyvärr inte fått kollat några bloggar på några dagar, men skall försöka att hinna med under dagen och morgondagen :D

Skulle önska jag hade en "god ursäkt" för att inte blogga, men jag har bara inte hunnit med, tyvärr. Har varit mycket i veckan, och på helgen har jag bara inte orkat. Kanske lite pga av att jag numera har min dator i köket och jag har liggit i soffan och softat hela helgen ;)

Festen var kanon i alla fall. Jädrar vad roligt jag hade! Första festen på typ fem år som jag har varit singel! Dansade och hade kul. Hoppas det inte finns några pinsamma kort på mig bara, haha. Men jag hade det as roligt! Fina folk att festa med och en sju-helvetes mycket att dricka :D Inte alls fel.

Lördagen vaknade jag tidigt, lade mig i badkaret och slappade i en timme nästan och gick till affären och köpte pizza, läsk och lite godis. Hade jätte träningsvärk i benen, så det var inte kul att gå ut med Clifford. Bor ju på 3 våningen och det var ont att gå nedför trappora. Såg lite film och pysslade hemma hela dagen. Mysigt var det. Gott att man har en lat hund ;)

Söndagen var mycket av detsamma, softa i soffan och gick den fina gröna slingan runt Kransmossen. Fortfarande ont i benen, men var bara att knalla på. Bakade bröd på kvällen och så på film.

De som känner mig vet att jag tycker om att se på MMA (UFC är något av det bästa som går på TV, tycker jag). Hade tänkt att se en match som gick i lördag, men den började 4 på morgonen! Orka... Jag tycker inte om vald, i alla fall inte under okontrollerade förhållanden. Men att se på de som fightar i en bur är fan kul! Skall kolla tv.nu och se om det går någon mer i veckan. Förra julen gick det ju HELA tiden på tv4 sport. Härligt var det. Hoppas på samma i år. Såg ju att premiärministeren i Italien fick sig ett slag på näsan i går. Härligt! Har inte mycket till övers för honom, och tror att många kan hålla med om att han inte har något att göra med att styra ett land! Kul att någon har vätt nog att säga till, även om han kanske gjorde det på fel sätt. Kanske var det italienske blodet som brusade litet, inget sådant hade hänt här i landet lagom, eller hur ;)

Till helgen kommer Pappa hit! Och Jenny (lillasyster) skall ta med sitt första flyttlass till Sverige. Hon skall bo hos sin kära i Alingsås, det är ju inte långt från mig ;) Massa mys kommer det bli. Pappa har lovat att ta med norsk julmat! Nom nom nom!
Nu måste jag återgå till jobbet... Tråkigt, jag vet. Kanske jag skall slänga upp lite bilder när jag har tid.

Snabbis, igen! 10/12

Tiden rasar avgårde. Det är väl ett bra tecken.. Hoppas jag ;)

Lite roliga grejer att berätta.
Har börjat leva med en ny filosofi:
Den som inte letar efter något särskillt, kan hitta ALLT <3

Känns verkligen så nu. Jag är inte ute efter något för ögonblicket, förutom att njuta och må bäst. Och det gör jag ju. Om jag skall tro mig själv och alla andra ;)

Jag är ju alltid trevlig, men på sistonde har jag blivit extra trevlig mot alla på jobbet. Haha. T.ex Tom som har varit borta några dagar. Han kom idag och då sa jag "Hej Tom! Välkommen tillbaka :D" och fick svaret "Fan vad du har blivit god! Du borde alltid vara singel du!"
De har alla blivit offer för mina "HEJ HEJ" och "välkommen" med världens gladaste leende :D Oerhört skönt att vara glad för de små tingen. Jag har ett jobb att gå till, jag har världens godaste bulle hemma som jag spenderar all min tid på. Jag har underbara vänner och en fantastisk familj som jag älskar mer än de någon gång kan förstå. Alla de här tingen är det som är fundamentet för mitt liv, för min lycka.

Är det EN ting jag har lärt av de senaste månedarna (som Peter har försökt att berätta för mig förut också), så är det att för att vara riktigt lycklig måste man kunne göra sig själv lycklig! Jag har aldrig fått möjligheten till att praktisera detta före nu. Tack! Helt ärligt, tack för att du tvingade mig att lära älska mig själv, tack för att du tvingade mig att innse att jag är den enda som kan ge mig "allt".

Nä, nu måste jag jobba lite mer. Går segt här idag, kanske för att det blir kanonfest här på jobbet imorgon. Oh ja ;D Puss på er!!

8/12 part schwei/dos/deux/två

Oioioi, Silje sitter vid datorn på kvällen! Jisses! Hon talade sanning och allt :D Blir inte så mycket prat, mera bilder. Skall leka lite med bullen för vi lägger oss. Börja lägga mig tidigare så jag orkar att gå upp tidigt. Smart va?


Kransmossen i mitt hjärta ;)


Nytt namn: Fiskebullen (iom att Peter jobbar med fisk nu :P)


Snygg i profil eller hur? ;)


<3 Gröna är min favvo


Sötbollen och jag. 1


Sötbollen och jag! 2 (bullemustach!)


Sötbollen och jag! 3

Jag måste köpa ny mobil med bättre kamera. Fotar ju bara med mobilen nu, lättare. Så det är ett måste ;)

Ha så gott. Jag måste kila.
<3

8/12

Förlåt mig, jag har varit lite seg de senaste dagerna, eller veckorna är det kanske? Har tuuuusen grejer att göra, men skall ta mig lite tid att blogga ikväll. Uppdatera lite om livet tänkte jag :D Går hem om en timme, skall bli gott! Käka pizza och ta det lite lugnt för kvällspromenaden.

Liiite rolig grej på slutet här. Visst är det roligt när man får ett meddelande av någon som man trodde var lite spesiellt och så ser man att det även är skickat till en annan person? HAHAHA. Gott man kan skratta lite åt sina kompisar eller hur ;)

Hej med er, mer kommer sen ;)

Premiär! 5/12

Nu är det dags att blogga lite igen märker jag. Blir lite bilder och lite text. Tänkte jag skulle göra premiär för min nya kategori ”lagom svensk”. Vill kalla den det för att jag är lagom svensk och för att lagom är det svenskaste som finns ;) Jag är dock egentligen allt annat än lagom, det är antingen eller när det kommer till mig skall ni veta.

 

Jag har ju jobbat som en tok den här veckan, eller de två senaste veckorna. Har haft en fridag, och på den glömde jag att vila så jag har varit jätte trött och sliten hela veckan! Inte orkat någonting känns det som. Vakna, jobba, äta och lite sömn, så har veckan varit. När Claudia på jobbet kom och frågade om jag skulle jobba över i helgen blev jag jätte arg och ledsen! Hade sett fram emot en myshelg med Clifford och så menar min jätte trevliga chef *ironiiiii* att jag har mycket att göra och måste komma i kapp (bla bla bla, han vet inget!). Jag satte på musik och jobbade järnet, så nu är jag ikapp, och har fått en jätte fin playlist på youtube att lyssna på. Har fastnat helt for Rammstein! Man skulle inte tro det, men de har så oerhört bra texter (nä, alla handlar inte om sex ;)). Mitt nya mål, lära mig tyska. Det är så brutalt och fräckt! Lite som norska, bara bättre ;) Skall bli kul att se de live i februari.

 

Tiden går ju så snabbt! Nu är det söndag imorgon, sen på fredag är det företagsfest (oh ja, Charmiga Silje skall ha roligt) och helg. Helgen efter kommer pappa på besök och sen är det jul och Oslo. Helgen efter det är det nyårshelgen och sen är det 2010. Gött. Älskar vintern, men det får gärna gå fort, jag vill bara spara pengar och börja plugga igen.

 

Nä här kommer lite bilder. Har färgat håret i dag igen, samma färg. Köpt lite nya kläder också, ny huvtröja och kläder till jul. Storhandla imorgon kanske? Ja ja. Ha en trevlig kväll nu fina!


Pyntat till jul :D

Vi fick god glass på jobbet. Så fick jag med alla glasen hem :D

Fredag hos mig... Bok, bira och bad. Nu skall jag börja på "Luftslottet som sprängdes".

Stoooooor vovve! (lite porrigt blev det, förlåt :S)


Bombelibomb :D 1/12

Bilder säger mer än tusen ord?

Lillskiten under mitt skrivbord på jobbet ;)


Härligt att vakna upp till detta :D och denna lilla klump som låg och snarkade

Min lilla myskille <3

Tog ett fint kort när vi var ute på promenad på söndagen

Ramnasjön.


Kransmossen by night ;)


Mmmmm müsliiiii och yoghurt :D


Var tvungen att lägga upp denna. Är så trött på att se ut som jag är 15.. Kanske jag skall klä mig lite bättre? Fixa mig lite och så där. Blir ju 23 om ett halvår, lite pinsamt ;)
Nu skall jag äta mera glass och baka frallor och duscha :D