Torsdag 28/1

Gissa vad?! Jag såg sol idag när jag gick till bussen på morgonen! Tjohej vad jag är glad för det :D Har varit helt underbart väder idag. Synd att jag var på jobbet hela tiden, men shit vad jag njöt av lunchpromenaden med Clifford! Härliga, underbara, vackra sol! Det är kanske inte så lenge kvar tills det blir ljust när jag skall hem också? Jag ger det 10 dagar till ;)

Nu känner jag såhär:

Bilden säger ju allt, men jag är så trött efter denna veckan nu. Har så ont i ryggen och vet inte varför! Blir lite arg, det är ju mitt fel, men jag vet inte vad jag har gjort fel. Jag går rak i ryggen, passar på att jag byter arbetsställning när jag har suttit för länge, jag promenerar på lunchen och går ofta en runda på jobbet när jag känner att jag börjar bli trött i ryggen. Vill inte ha ont! Grrrrr.

Har funderat på att börja träna, alltså JAG skall träna. Typ en gång i veckan eller något för att styrka kroppen lite. Men jag orkar inte gå på gym med massa töntar som skall stå och flexa framför alla maskiner och speglar. Orkar inte gå i någon klass heller, vad skall jag göra där?! Vill inte dans-träna och vill inte yoga grejer. Har varit sugen på att börja med något kampsport liknande, typ kickboxning a la SATS (fast inte på SATS, haha). Body-core eller vad fan det heter. Jaja. Skit samma. Kollar ju på det här "Biggest loser" på tv, och blir så sjukt sugen på att träna järnet! Så kommer jag på mig.. Nej, jag kan inte gå ner mer i vikt.. No way! Vill inte, skall inte. Och för att inte gå ned i vikt måste jag då börja äta som en häst, och det orkar jag inte. Äter ju mycket i dagsläget så jag orkar nog inte trycka i mig ännu mera. Jag får helt enkelt fundera lite till ;) Ville bara skriva av mig lite. Haha.

Nu är det på med varma kläder och lägga iväg ut på kvällspromenaden. Massor med snö här! Blir en bildbomb i helgen, lovar! Men first things first, ut på tur med rak rygg och sväng i armarna. Och leka med lilla bebisen. Sista arbetsdagen denna veckan imorgon. Jenny och Sebastian kommer på kvällen imorgon, de skall vara barnvakt när jag är i Göteborg och tatuerar mig på lördag. Yay :D
Ha en underbar kväll nu :D

Tisdag 26/1

Det känns faktisk lite bra att jag är lite mer sjuk idag än vad jag var igår. Eller det har flyttat sig från vänster till höger sida.. Så det rör på sig och har blivit lite mer irriterande (täpt som fan, rinner från öget och halva näsan (haha!)). Folk på jobbet tror säkert att jag är jätte ledsen eller något, ser inte klokt ut. Och bara på höger sida. Orka. Kanske jag går hem lite tidigare idag med. MÅSTE bli frisk nu, avbokar INTE sittningen på lördag. Inte en chans i världen.

Över till hundrelaterade grejer. Hur aktiverar ni era hundar nu som det är så kallt ute? Clifford fryser så om tassarna, men jag ser att han egentligen skulle velat vara ute längre... Det är ganska svårt att leka inne i lägenheten då det är så konstig planlösning. Och jag vill inte börja leka på parkettgolvet i vardagsrummet på kvällen då den söta tanten under mig kanske inte blir så glad.. Jag vill gärna ha förslag till lek (inte träning, om ni fattar vad jag menar). Vill inte börja med någon nya träningsgrejer med Clifford du, vill fortsätta med det vi redan kör.
(För de som undrar har vi fortsatt lite med det vi lärde oss av Rallylydnaden på hundträffen. Bara roliga, enkla övningar. Kul att lära Clifford att allt har ett kommando, och det blir bra träning för mig med då jag ofta säger "här" och visar... Nu måste ju allt ha ett namn. "Bakom" "fram" "backa" osv. Rätt kul faktisk. Vi hittar på våra egna grejer och så där. Eller vi.. Jag ;) Master mind).

Planerar att fixa en ny header.. Vi får se vad jag klarar pyssla ihop här. Blir bara sån amatör grej, men men. Den jag har nu passar inte helt med bakgrunden ;) Viktigt det där. Haha.
Nu regel denna vecka också. Inte stressa. Min hud har blivit helt konstig. MASSA finner och plitar, och jag mår inte bättre av att stressa. Allt till sin tid. Orkar inte tänka på så mycket mer än vad som händer här hemma, i mitt liv, just nu. Tänker massor förtiden, på vad jag vill för framtiden, vad jag förtjänar och vad jag vill ha. Det är inte det jag har nu, nu har jag massa töntiga tankar, funderingar och drömmer som jag vet inte kommer bli något av. Realistiska mål och kanske mål som är lite närmre i tid (mål för denna månaden typ.. osv för halvåret och så där. Lite vettigare ;)).

Jag är så glad för att jag har Clifford. Vad skulle jag gjort utan honom? Så himla mysigt att vakna med hans nos mot kinden (eller halsen). Den kärleken behöver jag just nu.


Min favoritbild av Clifford. Jenny som har tagit den <3


Saknar denna tiden... Från vintern 08/09
Mammas lilla vackra dvärg ;)

Måndag 25/1

Bam bam baaaam... Silje är förkyld och gillar inte! Hata rinnande näsa och ond hals. Täpt i hela ansiktet känns det som. Inte kul.. Orkar inte vara hemma, tycker att det är så tråkigt att bara ligga hemma och glo. Kan vara "lika sjuk" på jobbet och tjäna pengar. Sitter ju bara här för mig själv och tar det lugnt ändå. Nu är det ganska lugnt så jag kan bruka lite längre tid på varje grej jag gör. Gott säger jag. Gööött!

Så nu har jag gnällt ferdig, haha!

Tänkte på en rolig grej. Eller nu tycker jag att det är ganske fascinerande faktisk, då var det inte lika roligt. Tänkte på hur hundar gennspeglar hur vi mår. Mår inte jag bra så märker jag att Clifford blir gnällig och töntig, vilket får mig att bli ännu mer irriterad och ledsen. Mår jag bra, mår han bra. Nu är det över en månad sen han hade anfall, eller som jag har märkt att han har haft det.. Tror han hade det lördagnatt när vi sov, var en liten brun fläck på täcket... Uh, jag som hade bäddat nytt och allt ;) Skämt åt sido, han verkar må bättre för att jag mår bra. När han hade MÅNGA anfall (nästan varje dag) mådde jag skit från förut, och sen ep-Clifford på det. Nä, det säger sig själv... Det är i alla fall mycket bättre nu :D

Jag ville bara dela mina tankar med er ;) Skall lägga in lite kort från mobilen sen, om jag kommer ihåg. Så får ni se något annat än text. Har förästen blivit intresserad i konst igen. Eller det intresset har ju inte försvunnit, men det har kommit tillbaka mera nu. Blir mer och mer sugen på att köpa affischer och tavelramar och rama in! En favorit just nu är Caravaggio, han är en av de bästa och mest fascinerande konstnare jag sett! Gillar denna bilden starkt (kanske för att jag är lite fascinerad av "sagan" om Judas också. Haha!) Funderar faktisk på att döpa om Clifford, eller ge honom ett mellannamn (som den svensson han är). Judas är en av de vackraste namnen jag vet om! Och man kan ju inte ha barn som heter det, usch, mobbad för livet. Gabriel är en annan favorit. Många fina namn från kristendomen (nä, jag är inte troende, bara fascinerad av "historien").

Gillar denna tavlan starkt. Nästa gång kommer bild på Clifford :D Jag lovar!

Lördag 23/1

Först av allt:
Farfar, jeg elsker at du leser bloggen og at du har kommentert. Ble skikkelig glad av å se det. Skal svare på mailen du har sendt meg senere :) Stor kläm!!

Är det inte härligt när ens familj läser och kommenterer bloggen? Jag blev jätte glad när jag såg att farfar hade varit inom här :D

Blir bara en snabb en det här, jag har lite att göra här hemma kan man säga. Jag vaknade 8 idag, hade tvätttid från 8-12 och det var på tiden att tvätta lite kan man säga. Idag skiner solen och jag är gladare än vanligt, det är gott gjort tycker jag för jag är ju glad hela tiden. Haha. Nejdå, men denna dagen känns som en bra dag. Kan vara för att det är sol, har varit så mörkt här den senaste veckan. Jag kunde varit ute hela dagen, utan problem. Clifford frös lite när vi var ute förut, men jag går gärna flera promenader när vädret är så fint :D
Skall in till stan sen, måste köpa hårfärg och se om jag hittar några billiga t-tröjor. Har slängt/gett bort massa kläder som jag aldrig använder, så kanske jag skall köpa två nya "basic" t-tröjer...? Såg et par snygga byxer på h&m också, lite stora jeans. Snygga och inte så dyra. Vi får se, har ju inte fått lön än, och jag vill inte bruka massa pengar på kläder nu. Har viktigare saker att spendera pengarna på.

Nu skall jag koka lite kaffe och sätta igång med att städa så jag kommer iväg sen. Kan ju inte städa när det är mörkt, då ser jag ju inget i vardagsrummet (nope, ingen har varit här och fixat lampan/strömmen än.. De vill inte för att jag har hund hemma, och så jobbar de exakt samma tider som jag gör.)
Skall sluta att vara så "lat" när det kommer till Clifford också, måste börja träna lite med honom igen. Har varit så slapp den senaste månaden.. Inte bra. Leka mera och träna mera. Så, nu har jag sagt det så nu måste jag ;)

Hoppas ni får en fin dag :D

Onsdag 20/1

Nä, vad händer... Bloggar jag två dagar i rad?! Jisses ;) Blir inte mycket men litet. Kom på en rolig sak, fatta att man är för sliten för att tänka lite smart några gånger.
Jag har funderat över varför Clifford har varit så busig på dagarna fram mot lunch... Har ju gjort som alltid på morgonen, gått ut 40 min innan jag går till jobbet (går lite kortare nu som det är snö och kallt). Det jag inte har tänkt på är att jag bara gått 40 minuter på kvällen också. De kvällarna som jag har gått lite längre (och snabbare) så har han varit duktig hela dagen. Hmmm. Roligt att det går upp för mig NU, att vi kan gå långt/längre på kvällen och vanlig 40 minuters promenad på morgonen innan jobbet... Jag = tönt ;)

Över till något annat... Blir så oerhört ledsen av att läsa alla dessa "bantnings" bloggar. Skriver "bantning" då jag menar att detta bara är svälting och äckligt! Fattar inte hur unga tänker i dag, eller vilka grejer de kan skriva av sig. Fattar inte hur de kan tycka att det är HELT OK att inte äta riktigt, träna (eller det de kallar att träna) och sen ge andra råd som SKADAR ens kropp! Ni är fan knäppa i huvudet! Det är inte ok att svälta sig och låtsas träna, kroppen mår inte bra av det. Kroppen mår bra att ha energi i systemet, att jobba på ett riktigt sätt (som passar det resultatet du vill uppnå) och att få vila. Man KAN äta kalorier, skräpmat och vila, även om man vill gå ned i vikt. Man måste bara kombinera detta med rätt mängd mat, rätt mängd träning (och rätt träning) och komma ihåg att kroppen inte mår bra av att bli tömd på energi. DETTA GÅR INTE ATT FIXA PÅ EN MÅNAD, SKALL MAN HA ETT HÄLSOSAMT LIV OCH EN SNYGG KROPP TAR DETTA TID OCH DET FÅR BLI EN DEL AV ENS NYA LIV.
När jag var 18-19 var jag vegetarian, åt jätte dåligt (litet och fel) och rörde inte så mycket på mig. Jag vägde nästan 70 kg (och är 164 cm), hade skit dålig hud och mådde bajs! När jag flyttade till Sverige och började äta kött, började äta mera mat och oftare, började gå låååånga promenader och aktivera mig. Jag mådde mycket bättre och gissa vad det gjorde med hela min kropp...? Mår man bra och inte tänker på att man måste se si och så ut så får man ett mycket bättre liv! Stress över vad som hälst gör också att man ser förjävlig ut och mår som ett jäkla oväder! Släpp det här med den perfekta kroppen, för det är bara trams. Fokusera heller på att må bättre och vara hälsosam! Det är inte smala tjejer som är snyggast, det är de tjejerna (och killarna iofs) som ser nöjda ut, de som verkligen är nöjda med sig själv, som är snyggast! Tycker i alla fall jag :D

Nu längtar jag till fikat! Kaffe, mandarin och fralla!! Sen när jag kommer hem skall jag ta mig fan vräka i mig en stor pizza och vara så mätt att jag nästan somnar innan Cliffan och jag lägger iväg på LÅNG kvällspromenad. Vilken härlig plan eller hur?! Tjingeling :D

Tisdag 19/1

Ja vad skall man säga. Jag håller med era svar. Det viktigaste är inte vad andra tycker om ägaren eller hur man beter sig, men det är klart att man bryr sig lite. Jag vill ju att folk skall se att jag har kontroll (eller i alla fall att man har lite kontroll) över Clifford. Tycker det är viktig att utstråla lite självsäkerhet och kontroll när man han en större hund, och som ni säger, visa sig från sin bästa sida så inte dessa sura, gnälliga töntar kan säga något ;)

Över till något helt annat, jag är så himla trött för tiden. Vet at det är för att jag lägger mig sent och inte kommer upp när jag skall. Stressa om morgonen är inte bra för rästen av dagen. Måste fiksa mig en ny mobil snart, den ringer inte när den skall, är allmänt dålig och sjungar på sista versen. Inte kul.. Men har lite andra prioriteringar för ögonblicket. Det är inte det viktigaste just nu (och den mobilen jag vill ha är så dyr så jag har inte råd ändå, haha).

Skulle önska att jag bara kunde ta det lite lugnt. Jag vet ju att det inte är lönsamt att stressa up sig, att bli frustrerad eller att bli irriterad på kunder på jobbet. Andas lite och bara inse att allt kommer att bli bra, det tar bara lite tid ;) Eller hur ;)


Tagen på bar gärning.. Clifford <3 kuddar! Det var inte kul måste jag säga, men en rolig bild!

Lördag 16/1

Låt det börja ;) (Låtsas som jag skrev detta för två dagar sen).

Jag har tänkt på detta många gånger, eller jag tror alla som har hund tänker detta någon gång under sitt liv. Spelar det någon roll vad andra (hundägare och de som inte äger hund) tycker om hur ni är med eran/era hund/hundar?
Låt mig förklara lite vad jag merar.. Tar ett exempel från idag.
Clifford och jag skall korsa vägen. Jag tar han nära mig så vi går fot över och ser att det kommer två gamla tanter med en liten hund bakom bilen vi skall passera. Jag håller Clifford nära mig (han går "fot") och går rakt framför de. Han ser den lilla hunden och blir nyfiken på den och blir därmed lite "töntig" (vänder om och stannar, fölger inte med när jag fortsätter att gå). Den ene damen säger till den andra: "Oi det var en fin hund, men den var lite nyfiken". Den andra damen svarar: "Ja, många större hundar är jätte fina. Det är inte konstigt att han blev nyfiken, hundar brukar bli det... Men den var ganska uppspelad (lite "nedlåtande" ton)". Jag trallar vidare och drar Cliffordmed mig några meter. Sen glömmer han alt...

Nu var inte detta det värsta jag har hört (inte ni heller), och inte det bästa exemplet, men jag gick och tänkte "Det så absolut inte ut som att han var uppspelad?! Varför sa hon så?" Och sen började jag fundera över hur det kan ha sett ut för andra. Han stannade up, vände sig om och stirrade på den andra hunden. Han hoppade inte runt, pep inte eller något som jag tänkter på som uppspelat beteende... Många kan få uppfattningen av att jag är en ung tjej med en hund som är för stark och kräver mer än vad jag kan ge honom. Jag tänker ju inte de bästa tankarna om folk som flyger som vantar efter sina hunder heller, men nu var inte detta tillfälle med Clifford och mig.

Så vidare till frågan, hur viktigt är det för er var andra tänker? Hur andra bedömmer er som ägare... Jag har fått höra både goda och mindre fina kommentarer om hur jag behandlar Clifford. Innan: "Du är för hård". Nu: "Du daltar för mycket" (Sorry Peter, jag menar inget ille med att säga det, det hör faktisk med till diskussionen). Jag dömmer andra like mycket som de dömmer mig, kanske mer. "Jag skulle ALDRIG gjort det!" osv. Jag kan inte själv fatta varför hunden kan få samma mat som ägaren äter eller varför den får slicka tallriken efter maten. Men jag delar min säng med Clifford och han har även sin egen fåtölj i vardagsrummet. Om någon ifrågesätter det jag gör emot Clifford känner jag att jag MÅSTE försvara mig. Att jag MÅSTE ha en årsak till varför jag gör som jag gör. Men jag har inget svar. Det är säkert så med de som låter hunden göra precis som den vill, de här människorna som jag inte tycker om ;) Men i själva verket (och det inser jag nu) låter jag Clifford göra rätt mycket som jag sa att jag aldrig kom till att tillåta (som sängen och soffan tex).

(Vet inte om detta blir en diskussion ens, men det var lite funderingar i alla fall. Det hänger kanske inte ihop...? Så blir det när man låter fingrana löpa fritt över tangentbordet ;))

Ha en trevlig kväll alla underbara två och fyrbenta!

Onsdag 13/1

Oh, dagarna bara flyger! Hade en jättefin födelsedag med Clifford i fredag. Vi hade tänkt att leka i snön, men han tycker att det är lite för kallt för det. Eller det verkar så i alla fall ;) Snö är roligt, men inte hoppa runt och så i den, typ... Knasboll. Mitt i natten vaknade jag av att Clifford skällde, det var någon utanför eller något. Så ringde... Peter! Han stod utanför :D Vad trevligt! De hade fått ledigt från jobbet i en vecka och han ville komma till oss. Båda jag och Clifford blev jätte glada. Vilken fin present till lilla killen!

Helgen gick skitsnabbt! Fick besök av Kenneth på kvällen. Roligt att se någon som inte är vana vid hund runt Clifford. Lite osäker och vet inte helt om han skall säga ifrån eller om han skal klappa osv. Clifford var på sitt bästa, lite extra gosig och mammig var han, men det gör inget ;) Söndag åt jag frukost med Peter igen, jätte trevligt!! Bara äta gott och ta det lugnt, prata massor och se på "Little Britain".

Tog med Clifford på en lite längre promenad i söndags. Skulle gena över fotbollsplanen och gå över isen som de har gjort där. Såg inte att det var ganska blött där vi gick, men märkte att Clifford stannade, lyfte högre tass och såg på mig med en helt obeskrivlig blick! Jag fattade inget, och sen började han och YLA i panik! Värsta jag har hört!!! Han skrek och skrek i panik och ångets, jag försökte att lyfta honom, men klarade inte! Ropade högt på honom, "Kom Clifford, kom till mig" och började springa mot snön igen. Han kom efter på tre ben och fortsatte yla av smärta. Kastade av mig vanterna och tog hans tass i mina varma händer och tog bort allt som var kallt. Usch! Fan vad hemskt!!!! Han borjade lugna sig när han blev varm om tassen igen, men hade fortfarande ont. Jag fick helt panik! Sen blev han jätte glad när smärtan var borka och började pussa och gosa med mig. Lilla plutten! Ringde Peter med en gång, var ju tvungen att berätta det för någon för det gjorde så ont i hjärtat! Gott att det inte var något alvarligt, men fy fan för det där! Skall aldrig gå där mera. Usch!!!

Vi har bara tagit det helt lugnt på sistonde. Längste promenaden vi har varit på är en timme bara! Clifford orkar inte gå mera, börjar gnälla och springer bara framför hela tiden om vi går länge. Är ju inte så kallt här egentligen, "bara" 5 gradar kallt (har ju varit 17 förra veckan!), men det känns rätt kallt ändå. Så länge han blir trött och får lite motion så är jag nöjd ;)

Jag vill börja en diskussion här sen, kanske jag skall skriva det inlägget ikväll. Har funderat en hel del på olika saker över vad som gör en bra/dålig hundägare osv. Skall samla tankerna lite och se vad jag kommer fram till ;)
Hej så länge, nu måste jag jobba lite till.

zzzzzzznark 8/01

Oh, jag är så himla trött förtiden! Känner mig lite utbränd. Har sovit allt för litet och igår kändes det som att jag hade "gått i väggen" eller vad det nu heter. Åkte hem, sov i två timmar, år, rastade Clifford, duschade, smörjade allt som gjorde ont med tigerbalsam och somnade kl 21.00. Vet ni när jag vaknade? 8.25! Oooobs! Men jag mår MYCKET bättre idag. Och det är ju bra för...

I DAG FYLLER LILLA CLIFFORD 3 ÅR!!! Tänk att lilla bullen har blivit så stooor! Skall skriva ett bättre inlägg sen :) Nu måste jag jobba ;)

Söndag 3/12 och bildbomb från december

Sååå, nu har jag äntligen lite tid! Slutatde tidigt idag. Älskar att Sverige har så många röda dagar som vi inte har i Norge ;)

Söndagen var jätte fin! När vi (Paula, DeDe, Clifford och jag) kom fram till lokalen där vi skulle vara var det redan en del hundar på plats. Natalie var där med sin lilla kinapuff Herman och Emelie med snyggingen Rokko. Och Lena med lilla Ida och fina Basta! Var en jätte stor vovve där med, Stella! Jätte söt var hon (med). Lilla Dixie som vi såg på träffen i augusti var där med.

Vi pratade lite och började med att gå igenom rallylydnad och hur man bäst borde göra. Belöna mycket och vara rolig var nyckelord ;) Jag tror att det var bra att jag hörde det, då jag är ganska dålig på att berömma MYCKET när Clifford gör rätt. Tar det till mig och skall göra mitt bästa för att börja berömma riktigt bra.

Jag var självklart lite (mycket) närvös för att Clifford skulle svimma/få anfall så jag tog det ganska lugnt och ville inte ta i för mycket. Lena sa att det bara var att ta när det kommer, så vi började lite lätt med olika övningar som Nini visade oss.

Sen kom gänget Nicole + Alfons, Sebbe (tror jag) + Kita och sötbollarna Chewie och Leia med sin matte (vad hette hon?!). Då blev det lite oroligt i lokalen, men inte illa. Vi fortsatte med det vi hållt på med och det gick jätte bra! Clifford var lite distraherad av alla de goda lukterna (massa tikar där ;)) och jag var kanske inte så spännande som jag skulle önska. Efter lite övningar på egenhand gick vi igenom en bana som Nini hade fixat. Jag var lite närvös då vi aldrig har gjort något sånt. Men det gick helt ok. Jag hade lite bråttom, så om Clifford gjorde "fel" var det min skuld. Klickade lite för fort nu och då ;) Men han var riktigt duktig och lugn! Så nöjd!!!

Sen fikade vi litt och Clifford fick ligga i bur. Det gick också jätte bra! Han pep inte (jag hörde inget i alla fall) eller något! Nööööjd gånger tusen! Efter fikat och kissepaus fick vi som har tränat lite med klicker gå ned i källaren och träna lite på egenhand. Clifford och jag tränade lite på konster och apport. Apporten gick sådär, då det var en leksak som var sönderbiten i kantarna och Clifford ville heller fortsätta på jobbet någon andra hade börjat än att ge den till mig ;) Övade in "runt" (snurr) och att ge kommando på avstånd. Gick bra det :D Sen var det in i buren igen då vi tvåbenta skulle äta god middag a la Lena :D

Dagen gick jtte fort, men jag är skit nöjd! Lärde så mycket om Clifford och migsjälv. Jag har inget att vara rädd eller närvös för när det kommer till honom då han klarar sig fantastisk bra med andra hundar utan att leka eller bråka! Han svimmade inte EN ENDA GÅNG! Och vi tog det lungt hela tiden och fick gjort så mycket! Jätte STOLT, började nästan att gråta på vägen hem för jag var så glad! När vi kom he däckade Clifford direkt och jag hade lugn och ro hemma. Skönt som bara den. Längtar redan till nästa träff kan jag säga :D

Här kommer en liten bildbomb. Bilderna från träffen har jag snott av Paula. Tycker ni kan gå in på hennes sida och följa hennes blogg ;) Det gör jag i alla fall. http://paulasblogg.wordpress.com/









Bilder från julafton i Norge (INTE I RÄTT ORDNING...)

Bestemor & Bestefar (mormor & morfar)


Bob & jag (säg inget till Clifford ;))


Bob fick julklapp av Jenny & Sebastian!


Min tvillingbror och storasyster... och Bob ;)


Brorsan och lillasyster innan vi åkte till mamma & Kåre.


Lillasyster och mig :D


Julmorgonen. Massor med snö. Ser ni Line och Bob?


Ut på tur!! Storasyster och lilla Bob


Storasyster, Bob, lillasyster och Sebastian (svärbror for alltid ;))


Mamma & Kåre i köket.


Presenter!!! Lillasyster, Sebastian & mami!


Syrran, Bobo och jag :D


Hehe, ni har ju sett den andra bilden ;) Syster-yster, Bob och mig :D

Gott nyttår!! 4/1

Oi vad dålig jag har varit på att blogga!
Sanningen är att jag har oerhört många tankar i huvudet som inte har med hund att göra, eller som är något jag vill skriva om här i bloggen... Jag har lite svårt att sortera bort dessa tankar om jag först börjar skriva, så jag har bara lagt ner att försöka. MEN nu är jag tillbaka (hoppas jag).
Nej, det har inte hänt något jobbig eller sånt där, bara en massor med tankar som svirrar och håller på i mitt lilla huvud.

Det nya året har startat så vansinnigt bra! Hoppas verkligen att det fortsätter såhär. Nyårsafton firade jag med lite shopping med Peter, lagade pizza till oss till middag och efter att Peter åkte hem låg Clifford och jag i soffan och såg en film som heter "Moon". Jätte bra film! Drack lite öl gjorde jag med, og såg ett avsnitt av Sopranos innan tolvslaget. Tog på varma kläder och gick ut på balkongen och fotade lite. Clifford var så duktig, han var nyfiken men inte rädd. Sprang mellan balkongen och vardagsrummet, inne när det blev lite för mycket och kom ut igen när det var lugnare. Gott med en hund som pallar lite smällar :D
Vid ett tiden var det dags för lite UFC 105, kom i säng 03.30 tror jag.

Nyårsdagen var kald och klar i Borås. Jag tog med lilla bullen på en härlig promenad och sen åkte vi en tur till Elisabeth med Peter och fikade. Clifford fick stanna kvar hemma den här gången. Vi köpte mat från China Town på vägen hem och softade i soffan tills Peter var tvungen att åka hem. Jag var vaken till 3 på natten och såg på UFC 106... Inte smart för...

... 2 januari gick jag upp vid 9 och började diska och koka kaffe. Peter skulle svänga inom innan han skulle köra tillbaka till Norge. Trodde han hade lite mera tid, men han skulle hämta en tjej han jobbar med på flygplatsen och käka i GBG innan de åkte mot Norge. Usch, tyckte synd om honom, köra 80 mil på snölagda vägar... Drack en kopp, sa hejdå och gick sedan ut på en lååångis med Clifford. Han tycker att det är riktigt kul att busa i snön :D Synd att det är så kallt bara, han blir så kall om fötterna även om jag smörjar gott. Pillade lite hemma, var i tvättstugan. Hade tänkt att kolla på UFC 107 på kvällen men jag somnade vid 2-tiden.

3 (igår) var det bara att kliva upp och börja stressa! Jag hade felberäknat tiden lite kan man säga. Tåget till Skene gick från Resecentrum 09.00 och jag vaknade.... 08.06! På med kläder, ficka macka till tåget, dra Clifford ur soffan där vi hade sovit hela natten, på med mera kläder och stoppa alla hundgrejer i ryggan och kasta sig ut dörren! När kl var 08.25 hade jag inte kommit långt och hoppades på att bussen skulle stanna där jag stod, och det gjorde den! HAHA! Kom mig till tåget i BRA tid, tio minuter till godo och allt!!! Frulle på tåget och sen hämtade Paula (och DeDe) oss i Skene runt 9.30, det var klart för HUNDTRÄFF!
(Hundträffen berättar jag mer om sen, för nu måste jag jobba ;) Vill ju ta med ALLA detaljer och så, så jag skriver när jag har kommit hem :D)