Måndag 31/5

Hoho, tänkte bara upplysa alla som läser om att jag (och Clifford) har flyttat i helgen. Nu är Peter och jag sambos igen och det känns underbart. Mer rätt än någonsinn, faktisk.
Jag skall försöka så gott jag kan att få ordning här på bloggen och uppdatera mera, men nu har jag kameran och min dator nerpackade och orkar inte leta reda på dom just nu ;)

På onsdag flytter jag ner till kontoret jag skall ha på jobbet, det vill säga att Clifford kommer börja vara med mig på jobbet på onsdag. Det kommer ju bli jätte mysigt, men kommer ju förståss vara tråkigt att sitta där nere när alla jag känner sitter på våningen över.

Ikväll blir det ett litet benpass hemma i lägenheten. Peter hittar vikter på jobbet och jag kör så det ryker hemma då jag inte har köpt medlemsskort på BAK än ;) Väntar på att min man skall komma hem til Borås så jag kan träna med han :) Skall gå en sväng med Sarah och Sussan också, hon mår bättre nu och är sitt gamla jag igen. Göttans. Nu är det bara Peter som fattas och han kommer (förhoppningsvis) på torsdag. Då skall vi ha en familjstund och tänka goda tankar om en mycket högt älskad person.

Hej med er så länge!

Onsdag 26/5

Jenny säger: "Du har inga läsare för att du aldrig lägger ut bilder".

Hm, kanske det är därför... Men det är inte mitt fel ;) Jag skriver ju mycket på jobbet, och har inte möjlighet att lägga in kort här. Och det är ju inte roligt att se massa gamla kort hela tiden, för det är ju det jag har här på jobbdatorn. Jeh jeh jeh. Ni får helt enkelt bara stå ut med att det är lite "dåligt" nu. Ny mobil med bättre minne ger nya möjligheter skall ni se, så håll ut mina vänner ;)

Tränade med min PT (eller pojkvän som det också heter ;)) på måndag. Första gången i mitt liv jag har varit på ett riktigt gym, och det var faktisk mycket roligare än jag hade trott! Visst, det var lite tunga vikter, är ju ett styrktränings gym för starka människor, men jag klarade mig bra och Peter var lite stolt av mig. Nu måste jag bara inskaffa riktiga träningskläder, så kör vi så det ryker. Strooong girl :D

Vi träffade Sarah och Sussie en snabbis igår med. Sussie har varit riktigt dålig den sista tiden. Tror hon har fått Borelia och hon går på antibiotika och smärtlindrande medel nu för att hon mådde så himla dålig. Men nu verkar hun ha kryat på sig och orkade att hoppa runt lite igår. Clifford blev helt tokig när han fick vara i hennes närhet, men Sussie hade fortfarande lite ont och sa till Clifford att hålla sig borta denna gången. Lilla pussgurkan! Blir lite korta promenader, plus mycket sim och badande den närmsta tiden på oss. Mysigt.

Nä, nu skall jag snart hem på lunchen. Klarar knappt att gå idag efter det benpasset Peter körde med mig på måndag. Men det är gött att känna att man lever lite ;) hahaha.
På fredag kommer Peter hem igen, och då blir det lite flyttande av grejer från ena delen av stan till den andra :D Woohooo!

Peter och jag för några veckor sen, i Oslo



Fredag 21/5

Bara uppdaterar rätt snabbt nu.

Blev ju som sagt uppsagd (eller, jag tackade nej till att fortsätta jobba under dom villkoren jag hade när de frågade mig om jag ville ha en förlängning när "alla andra" blev uppsagda). Jag hade min sista dag på jobbet onsdag 12/5. Samma dag kom min chef och ville att jag skulle stanna och sa att jag i princip kunne få "cad jag ville" innanför vissa gränser. Jag fick höra att jag kunde jobba deltid, ha med Clifford på jobbet, få eget kontor osv. Fick också en vecka att tänka på saken.
Onsdag 19/5 kom jag och sa vad jag ville ha för att stanna och fick det! Dvs, jag jobbar 80 %, samma lön och får börja ha med mig Clifford när jag flyttar till andra sidan stan om två veckor.
Så mycket som händer nu, därför har jag inte haft tid att blogga eller kolla andras bloggar.

Var i Oslo och firade Norges Nationaldag med min familj (delar av den ;)) och min älskling. Det var jätte trevligt. Och i dag kommer min kära hem till Borås, och Pappa och hans kära May-Britt kommer på besök de med. Det kommer med andra ord att bli en riktigt myshelg!
Mamma fyller år imorgon. Jag tror hon blir 49 år men är inte helt säker. Hoppas det inte är 50, för då kommer jag ha lite dåligt samvete för att jag inte är i Oslo och firar med henne.

Jobba mindre är asnice, jag får mera tid till Clifford och sova en timme längre om jag vill och gå tidigare från jobbet. Det bjuder ju på träningstid också när jag har flyttat kommer det bära av till gymmet typ tre gånger i veckan då jag skall bli större och starkare ;) Kan ju också träna här på jobbet om jag vill, vilket är rätt nice ifs, men nu är tiden tillövers egnat åt lille mr bulle (aka Clifford).

Ha det bäst så länge, jag skall bättra mig med min blogg, detta är ju för löjligt.

Måndag 10/5

Usch, jag är inte så pepp idag. Har världens mest svullna arm efter att jag tatuerade mig i lördag. Fan vad det spänner och jag är svullen helt ned till handleden! Oh! Men det är ju mitt eget "fel". Det suger också att jag inte kan luta mig på vänsterarmen och att jag (sen innan) har über ont i ryggen på höger sida. Vad jag gnäller ;) Bara att hålla käften och bita i det sura äpplet. Det kommer tyvärr att vara såhär i några dagar.

Imorgon skall jag vara modell för Jenny i skolan. Hon har sin tenta och skall sminka mig och fixa mitt hår. Jag slutar kl 14 på jobbet och sen är det bara att skynda sig hem och rasta Clifford i en timme innan jag måste ta bussen. Lite stressigt, men det går. Sen är det onsdag och min sista dag på denna arbetsplatsen. Känns lite sorgligt att inte jobba med alla dessa underbara människor mera, men så är det bara.
Tjejen som kollade på min lägenhet vill hyra den och vill gärna flytta in lite tidigare (typ i slutet av månaden). Hoppas Fredrik får flytta in i sin lägenhet då för då blir det flytt på Clifford och mig med! Tror vi kommer trivas jättegott på den sidan av stan ;)

Har inte blivit mycket Cliffordtid i helgen, han har bara latat sig med Sandra och hennes kompisar. Och så latade vi oss igår med, Peter var bakis och jag var bara lat igår. Så idag blir det en rejäl promenad på lillkillen. Hoppas vi kan åka ut i skogen med Sarah och Sussie så han får springa av sig ordentlig. Orkar inte ha han i koppel nu som jag bara kan använda ena armen :P (Tjöt tjöt tjöt).

I helgen blir det förhoppningsvis Oslo på mig. Är ju Norges nationaldag på måndag och jag vill visa Peter hur det är. Hoppas sötpluttarna kan hjälpa mig med Clifford så jag kan åka i ett par dagar. Hatar ju att lämna han, men det är ju bara två dagar, nästan tre.

Japp japp. Nu får jag lägga lite energi på mitt jobb, har inte gjort det den sista timmen bara för att det gör så ont i nacken och skulderbladen...
Hej så länge :D

Lite bilder från träffen.

Jag har snott lite bildar på Clifford och mig från träffen på Rörmossen. Några av dom är riktigt fina :D
Det är Paula (http://paulasblogg.wordpress.com), Nicole (http://nicoleochalfons.blogg.se) och Nataly (http://natalysdaily.blogg.se/index.html) som har tagit dom.


Clifford vill se på andra grejer och inte gosa med mig ;)
Bild från Paula


Clifford får lukta på Herrman ;)
Bild av Nataly


Så fick han sitta still så Nataly fick en bra bild på han ;)
Bild av Nataly


Grisvovven <3
Bild av Nicole


"Körv är gött" ;) Vad roligt jag har fötterna :D
Bild av Nicole


Pussar på kommando och allt ;)
Bild av Nataly


Några gånger måste man visa vart godisen ligger ;) Var ju trots allt en löptik som hade gått i närheten :P
Bild av Nataly


Kanske det är därför Clifford inte fattar att han gör fel några gånger. Här är min "onda blick"... Bilden blev ju rätt fin. Haha.
Bild av Nicole


Min favvo bild! Gillar denna RIKTIGT mycket!
Bild av Nicole

Vardagsbilderna kommer sen, samt korten från när Jenny sminkade mig i tisdag.

Tisdag 4/5

Då var det dags igen. Något som inte funkar på jobbet, så jag kan inte jobba på ett litet tag. Det var ju synd ;) hahaha.
Imorgon är det en vecka kvar tills jag slutar här. Min plan är att ta "semester" och söka jobb som fan, jag kommer inte få någon semester detta året så jag skall passa på att ta lite ledigt nu. Vila upp mig ordentligt och njuta av Clifford och våren. NEJ, jag har INGA planer på att vara arbetslös under en längre tid. Var inte rädd för det. Tycker det är allt för kul att tjäna egna penger och att ha fasta rutiner, så jag kommer inte ligga hemma och dra mig.

Söker nu diverse fysiska arbeten, som lagerarbetare, orderplockare och medarbetare i olika affärer. Allt för att inte sitta och lata mig på något kontor. Orkar inte det. Måste hålla igång kroppen. Sen så börjar ju träningen på gym snart också. Skall kolla lite hur det blir med årskort/halvårskort och samboer rabatt som vi kan få. Skall även bruka mycket av min lediga tid på att slänga massor med skräp jag har som inte behöver vara med till nästa lägenheten, och kanske även börja packa ner lite grejer.

Helgen var jättebra. Den verkade lång och vi gjorde massor med roliga grejer. Söndag var det ju Hundträffen på Rörmossen och det var lika roligt som alltid. Är verkligen härligt att komma dit och höra andra kommentera att Clifford verkar så sansad och att han har förendrats så mycket :D Jag har ju vetat det (och jobbat hårt mot det) under flera månader nu. Nu återstår det bara att visa Peter hur duktig Clifford är på promenaderna när han kan gå lös med Sussie UTAN att leka med henne eller lukta på henna. STOLT!
Var ju tre löptikar på hundträffen, så jag fick ju lite att jobba med kan man säga. Men överlag är jag oerhört stolt över Clifford som lyssnade (även om han testade alla gränser när det kom till att vara inärheten av DeDe), och tycker att vi har ett bra kontaktgrunnlag som vi kan styrka och göra fantastisk bra under sommaren :D Bara att fortsätta träna träna träna! Vad kul vi kommer ha :D

Ser fram emot att se kort från träffen också, dom kommer säkert hitta vägen hit ;) Skall ta mig i kragen och lägga in kort från april också, på Clifford, Mio, Peter och mig.

Nä, jag skall kolla om jag kan jobba utan det där programmet, funkar ju inte att sitta här och glo ;)