Fredag 19/11

Gud i London! Det är fredag, redan! Vilken underbar helg det skall bli! Kan nästan inte vänta på att jag skall bli klar på jobbet i dag! Elisabeth kommer och hämtar mig, sen skall vi åke till Peters Lägenhet och hämta lite grejer inför imorgon. Hoppas hon har tid till fika också, vill ju höra allt om Egypten!
Sen kommer lillasyster Jenny og hennes Sebastian ikväll. Då blir det pizza och Napoleon Dynamite för vi tar kvällen. Skall tidigt upp imorgon med, åker till Malmö vis 6:30 tiden och blir borta hela dagen :D Clifford stannar hemma hos Elisabeth, om hon inte kan så blir han med han också.

Vad skall ni i helgen då? Mysa med vovsingarna? Hade tänkt att lägga ett spår åt Clifford, men det skall bli så dåligt väder på söndag så vi får hitta på något annat. Leka massor skall vi!


HAHA! Marcus på jobbet gav mig en "high five" på väg in i morse. Tror det har hjälpt som fan på mitt humör, har inte jobbat så här bra på länge! Så be era jobb-kompisar om en high five om morgonen så blir ni peppa och glada :P


Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Idag jobbar jag natt men imorgon & söndag ska det bli massa kul med Bamse ;) vad händer i malmö imorgon då?

2009-11-20 @ 10:36:19
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Det hoppas jag men det tror jag säkert :) okej mysigt att få träffa Peter igen!

2009-11-20 @ 11:53:03
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Vi bor på bottenplan så det är nog tur det ;D har andra filmer med bättre kvalitet men kan inte hitta dem.. Men lägger in imorgon så får ni se bättre ;) tackar.. Haha stakars tanten under er, hon undrar säkert vad det är som händer ;D

2009-11-20 @ 11:56:01
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Cissi

hoppas ni får en trevlig helg! hörde att vädret skulle bli bättre imorgon, så ni kanske kan spåra ändå. :)

2009-11-20 @ 12:14:31
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Lotta

I helgen ska vi bara mysa med lillvovven vår, och så ska vi åka och hälsa på en liten amstaffvalp som Jonas kompis skaffat :D



Kram Kram

2009-11-20 @ 12:58:45
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Ella

Hoppas du/ni får en riktigt härlig helg =)

2009-11-20 @ 21:06:13
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Nej, vad så billigt ni har där.. Det är skitdyrt att leva i Sthlm :( Ska flytta härifrån så fort jag har möjlighet. Gärna till Örebro, så fint där. Lite utanför på landet, litet hus med vovvar :)



Jag ska till Uppsala imorgon med Ira&Mio, ska slappa av på hennes sommarstuga t söndag. Söndag tar vi en långpromenad och bara njuta av nuet.



Hoppas du blir nöjd m din helg! :)

2009-11-20 @ 22:09:02
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback