Torsdag 25/3

HAHAHA vad roligt det är att kolla statistiken nu (har inte gjort det på många månader tror jag). Typ sex stycken eller något som har varit här. Usch vad jag skäms lite för att jag har varit så dålig med att blogga.. men nu försöker jag komma starkare tillbaka ;)

Det har inte hänt så mycket här den sista tiden. Går med Sarah och Sussie minst en gång i veckan (skall gå en sväng efter jobbet idag faktisk). Jobbar inte över denna veckan (thank god) och det går rätt trögt på jobbet nu... Gött säger jag för då kan jag skriva lite ;) Jag drömmer om att åka till IKEA och handla lite grejer, men vi får ju se hur det ser ut efter jag har betalat rekningar och lagt av pengar till mat denna månaden. Men jag MÅSTE köpa köksbord så Peter får tillbaka sitt (han har ju inget i sin lägenhet och jag har massor han kan ta).

Konstigt att inte bo tillsammans med Peter, men det funkar. Är jo bra på ett sätt, saknar han när vi inte ses och vi pratas ju på telefon många gånger om dagen så det är ju bra. Men konstigt att hans "hem" inte är mitt och andra vägen... Men så är det nu iaf, vi pratade om det och var överens om att alla behöver att bo var för sig någon gång i sitt liv, nu är det våran tur och det kommar att vara bra på många sätt :) Vi bor ju i samma stad så det tar ju inte lång tid att åka till varandra. Värre när jag bode i Göteborg och man fick planera massa osv..

Våren har kommit hit, varmt och skönt. Tråkigt att det är så skitigt, Clifford är ju helt svart på magen efter promenaderna. Men så är det nu, bara någon månad (eller nåt) att stå ut med det, till all skit försvinnar, sen kan det regna så mycket det bara vill ;)

Nej nu måste jag jobba lite till. Skall bli bättre med bloggande iaf, jag lovar.

Hejhej!!!

Måndag 15/3

Usch jag har verkligen inte tid att blogga längre. Känns så konstigt. Är ju inte det att jag inte har något att skriva om, för det är ju massor att berätta egentligen. Men jag har bara inte tid.

Har jobbat övertid förra veckan, Peter har ju kommit hem och vädret har varit så bra.. "Verkligheten" är viktigare och tar så mycket tid att jag inte ens har tänkt på att skriva något eller lägga upp bilder/lägga in dom på datorn.

Har blivit flera promenader med Sarah och hennes Sussie också. Clifford har blivit så bra på att lämna henne ifred när vi går. Nu kan de även lukta på samma ställen utan att han försöker att hoppa på henne. Sussie visar även intresse för Clifford också, hon är inte så uppmärksam på andra hundar (om de inte är BC då ;)).

Clifford envisas om att gå i snön och inte på asfalten, haha, roligt som bara den att se på. Han vill gå på den lilla snön som finns kvar på trotoaren eller så går han ut på gräset och trampar i den konstiga lösa is/snön. Knäppis! Jag läntar efter våren nu, skall bli så skönt att gå i skogen utan att ha snö upp till knän. Och solen värmer så gott, jag blir verkligen på bra humör.

Har tänkt att fixa ny banner någon dag snart. Göra om lite här så jag kanske får suget tillbaka. Tar ju inte mer än fem minuter att skriva ett bra inlägg egentligen ;) Skall börja få igång min träning nu. Core och pilates övningar. Måste styrka ryggen och vill ha en mer muskulös och markerad kropp. Fick bästa komplimangen av Peter för några veckor sen.. At jag börjar få fitnesstjej kropp. Inte som de stora och proffa tjejerna, men mera markerade muskler och drag. Gillar. Får sluta äta bröd hela dagen lång, göra gröt eller något, även om jag inte tycker om det så mycket.. jeh jeh ;)

Nu vet ni i alla fall att jag lever och bara är lite trött ;)
Ikväll sover Peter hemma hos sig själv och jag har planar.. Skal gå långis med bebisen, träna lite, baka frallor (träna när det jäser ;)) och dona i köket. sen är det en ny dag ;)

Fredag 5/3

Snabbis...
Veckan har bestått av:
Jobba, lååånga promenader i kvällssolen med Clifford och sova... Snabbt gick det..

Helgen:
Åka till oslo nu och hämta Peter och lite saker jag har hos mamma.
50 års kalas för Göran imorgon...
Amstaffträff (om jag inte är bakis ;)) eller lång promenad i solen med Sarah om jag inte åker på träffen.

Min kära kommer hem idag och jag är så glad så glad!!!

Hoppas alla får en underbar helg. Bilder kommer, jag lovar!!
Pöss!