Jag blir inte klok på detta

Man kan väl säga att jag är mildt sagt frustrerad.. Skriver lite kort då det är så många tankar i huvudet och det snabbt kommer att flyta iväg. Måste ju jobba lite när jag är på jobbet också ;)

Kom hem på lunchen idag. Clifford kom som ett skott från sin korg och var glad som alltid. Vi pussades och kramades och jag gosade med honom som jag alltid gör (alltså INTE överdrevet mycket). Han la sig på sidan, jag klappade på honom och så började han att andas tungt som han har gjort före sista anfallet han fick och sen "försvann" han.. Han var borta i typ 30 sekunder och kissade denna gången. (Stackars plutt, han skämdes verkligen och jag fick ont i hjärtat).

Jag blir inte klok på detta. Jag vill ju inte att han skall sluta att vara glad när jag kommer hem, och jag vill inte sluta att vara glad när jag kommer hem. Är inte överdrivet glad eller hetsar något alls.

Jag har haft Clifford i över två år och han blir 3 år i januari. Kan såna här grejer bara komma?! Eller kan det bero på att Peter (husse) har flyttat och vi inte ser han så ofta? Jag försöker att fatta lite mer... Orkar inte googla runt då det står så mycket skit på nätet så jag frågar efter KUNNIGA svar (helst inte av typen "det hände min hund en gång, bla bla bla bla").

Det går bra, han är sitt glada jag som alltid och jag lekte med honom för jag åkte tillbaka på jobbet. Noll problem. Det har alltså hänt tre gånger, alla gångerna på lunchrasten.

Kommentarer
Postat av: Cissi

familjens gamla schäfer fick sin epilepsi när han var nästan 4 år. så det kan bara komma, helt plötsligt. hans anfall triggades av när han blev överglad eller uppstressad. nu säger jag inte att det är så med Cliffan, men så var det iaf för oss. :)

2009-11-05 @ 13:45:35
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Förstår att du har tusen frågor... Jag skulle bli vettskrämd och inte ge mig förräns jag får svar på vad det är. Kanske kan en veterinär följa med dig hem på lunchrasten så h*n får se exakt hur Clifford bete sig? Typ veterinären som åker hem till folk kanske kan ställa upp? ...

2009-11-05 @ 13:53:15
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Cissi

sv: ja, det kanske är det det beror på. han har blivit en liten mammagris. ^^ Roxy hade ganska allvarlig epilepsi. anfall som höll i flera minuter, kissade ner sig, dreglade ner hela golvet. sedan efteråt kunde det ta 30-60 minuter innan han blev sig själv igen. men han gick på mediciner, så det var väldigt sällan han fick anfallen, kanske bara två gånger per halvår. han blev iofs bara åtta år gammal, men det var inte pga epilepsin vi fick ta bort honom. och schäfrar blir kanske inte så mycket äldre än så.

2009-11-05 @ 14:00:03
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Jobbigt :( tror att det bästa du kan göra är att prata med veterinär..

2009-11-05 @ 19:36:08
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Förstår det.. Håller iaf tummarna för er!

2009-11-05 @ 21:03:11
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag hade absolut ringt vet och rådfrågat om medicinering om han har fått anfall så ofta som han har fått nu. Man brukar ju inte medicinera om dom inte har anfall så ofta. Men som du skrev, 3 anfall på kort tid. Allt med ep är ju hemskt tråkigt, och jag är rätt så hönsig av mig när det kommer till min hund så jag hade ringt...

2009-11-05 @ 22:49:52
URL: http://melkersson.blogg.se/
Postat av: Lotta

Låter verkligen jobbigt det där!



Jag kan tipsa dig om en veterinärssida där man får ställa gratisfrågor till en hund- och kattspecialist! Fråga honom, han ger bra svar. Har själv ställt en fråga till honom ang. Tarox's hudproblem!



http://www.veterinaren.nu/fr%C3%A5gel%C3%A5da/



Kramar!

2009-11-06 @ 03:27:21
URL: http://lotta1990.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback