Torsdag 12/11

Jävlar.. Jag kommer inte ihåg om jag låste dörren när jag gick hemifrån! Inte för att jag är rädd för att någon skall sno något, men vad om Clifford håppar på dörren och smiter? Ångest. Han brukar inte göra det (håppa upp på dörren alltså) men det är ju så typiskt om han gör det idag :S Näää, jag kom säkert ihåg..


Haha, det blir nästan som att jag är bestatt eller något. Jag hade låst dörren, men när jag gick ned för trappan på vägen tillbaka till jobbet tänte jag "Jag låste väl dörren nu?" Även om jag VET att jag gjorde det så blir jag lite nojig. Längtar som fan efter att komma hem igen. Har ALDRIG lust att gå tillbaka till jobbet när jag är hemma på lunchen. Men dagen går mycket snabbare när jag har varit hemma ;) Hoppas det känns så för Clifford med.

Undrar en sak. När ni lär era hundar nya "trix" lär ni en åt gången? Alltså, bara "sitt" några dagar, och sen när det har blivit inlärt så börjar ni på något nytt. Eller lär ni "sitt" och "ligg" lite om varandra? Jag tänker ju lite så att när det verkar ha satt sig i tänket på Clifford så kan jag börja med något nytt även om jag inte har lär in det helt perfekt. Kanske det är årsaken till att det tar lite längre för honom ;) En sak åt gången och göra det perfekt kanske? Vill lära Clifford att krypa, det är ju så gulligt ;)

Skall gå jätte lång promenad ikväll. Trötta ut honom ordentligt. Han har fått så god och mjuk päls nu! Kanske "vinterpälsen" som kommit? Ligger bara och klappar på honom hela natten och myser massa när jag vaknar. Som en STOR nalle :D Sötfisen!

Vet ännu inte om Line (och the Bobster) kommer till mig imorgon. Hoppas det, hade varit så mysigt med besök. Vis inte får de komma om några veckor igen :D

Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Hatar den känslan, du har ej nån granne som kan kolla åt dig? Annars får du kolla vid lunchen..

Hur långt har du från jobbet t hemmet? Om jag uppfattar rätt så jobbar du på kontor?, får Clilford ej följa med? :(

2009-11-12 @ 10:55:44
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Ja, jag råkade också för ett tag seda klippa på pulpan, fan vad det blödde och blödde. Stackars Azi! :/ Azis klor växer så snabbt, så jag måste fixa den en gång i veckan. Azi får ALLTID nåt gott efter så hon ligger så duktigt för hon vet hon får nåt sen ;)

2009-11-12 @ 11:11:05
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Verkligen, det är kul med Äventyrsbana nära oss. Hemskt bara jag ej har själv gått på Äventyrsbanan, måste verkligen testa men det kostar pengar ... :(

2009-11-12 @ 11:14:28
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Vad typiskt att han ej fick följa med längre, men ja det är bra som det är nu :) Vad är det du jobbar med? :$



Hoppas u har låst dörren ;)

2009-11-12 @ 11:21:23
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Cissi

HAHAHA, sådan har jag också blivit nu på äldre dagar. är orolig hela tiden ifall jag har missat att låsa. iaf när Skillz är hemma själv.

2009-11-12 @ 14:21:35
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: marina

Kul med sidor om hundar. Är själv hund tokig, har en sheltie men tycker det är kul med olika hundar . Hade en Rottis tjej innan. Härliga bilder från skogen med hunden.

Ha en bra kväll. :D

2009-11-12 @ 18:40:33
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Postat av: Lotta

Haha det där låter precis som mig! Jonas och mina kompisar blir lagomt less på mig när jag varje gång jag låst bilen säger, "Kom ihåg att jag låste bilen". Haha! Annars går jag omkring och tror att jag inte gjorde det! xD

2009-11-12 @ 20:12:38
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Haha skönt att u hade låst :)



Hur var promenaden?



Jag tycker man ska lära hunden en sak åt gången, och finslipa det ett tag, när hunden kan det, så nästa steg med ny sak. Annars blir det lite för mycket för hunden och skapar en "stress". Liksom lite samma sak med oss människor, om vi skulle lära oss rida och snowboard omväxlandes, kan bli lite mycket... Vad jag tror och tycker :) Men det är upp till olika hundar också, vissa är så där jätte lättlärda och vissa är mer trögare :)

2009-11-12 @ 22:19:30
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Maria

Helst hade jag nog försökt träna in en grej så att han grunden. Men om man har kört fast så kan du ju träna något nytt, fast på en annan dag kanske.

Tex som med syrrans vappe nu, har försökt med ligg det senaste, det har gått sådär. Så nu började hon köra tass istället, går mycket bättre och han blandar inte ihop det alls. Tar ligg när han har mognat lite ;)

Jag kan röra till det en massa för Melker^^

2009-11-12 @ 22:29:34
URL: http://melkersson.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Ja, det är riktigt bra pris! Ska ringa till Anna Holmberg nu snart, lite nervös :) Ska tänka ut vad jag ska säga osv :)



Ja, det är säkert du som blivit lugnare, jätte kul att det har gått så stort framsteg, kul och följa er utveckling! :)

2009-11-13 @ 10:00:12
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Fila är bättre för hundar har jag hört, alltså men klipper en bit först och sen fila fila tills den är nära pulpan. Negativa med filningen är att klorna växer snabbare då, vad jag märkt på Azi, det är därför jag kör en gång i veckan :)

2009-11-13 @ 10:05:46
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback