Besök i dag!!

Jaja, jag vet. Alla dagar bara flyger iväg för mig. Vet inte vad jag skall ta mig till egentligen. Börjar snabbt och slutar ännu snabbara! Jösses säger jag bara. I går, som alla andra dagar, bara försvann! Fick många fina sms'ar från Peter, fick även en mms. Vilken utsikt de har från sitt hus! Rakt ut mot den norska fjorden! Han börjar jobba idag, är spänd på att få veta lite mer sen. Hoppas han skickar sms snart, jag blir ju så nyfiken. Här är i alla fall en bild på mina två killar (ja, de kommer alltid vara mina två killar!) Lite mörkt, men väldigt mysig!


Som sagt, dagarna har bara rullat på. Är jätte trött när jag kommer hem från jobbet. Två dagar nu som jag inta har gått någon powerwalk promenad, har lite dåligt samvete, men jag är så vansinnigt trött när jag kommer hem från jobbet. Tar en macka, går ut med Clifford, men redan på vägen ut märker jag att jag inte orkar hålla tempot och det blir en lite slappare promenad i stället. 
(Ah skit också, jaf hade skrivit JÄTTE mycket, så kukade datorn sig och jag får börja om... Arg!!!) Jaja. Vi gick ned till Kransmossen och tog en vanlig runda i halv fart på 40 minuter. Var jätte många där nede som motionerade. Massa folk där, många fotbollslag och därför många barn som springer, skriker och leker. Bra träning med andra ord. Och så många hundar. Det gick rätt bra med hundmöten. Jag vill dock att han skall se på mig istället för att glo på alla andra som går runt, människor och djur. Hur gör man detta utan att ge 20 godisar varje gång? Eller måste man börja med det? 
Min kära "svärmor" gick ut med Clifford för mig igår. Jag var lite närvös då Clifford har lyckats dra omkull henne några gånger. Hon är ganska liten och då är det inte så lätt att hålla tillbaka honom om han får syn på nåt och man inte är allert. Hon ringde mig och sa ordagrant: "Det är som dag och natt! Vilken skillnad! Han gick fot hela tiden och jag släppte lös honom på gräsmattan så vi kunde leka lite." Vad glad jag blev! Det betyder ju att jag i alla fall har gjort lite framgång och att det nyttar och att det bara är att fortsätta. Jag blev riktigt pepp alltså!

På kvällen gick vi ut och gjorde ett litet lydnadspass med klicker. Jag har sätt lite på träningsklipp att jag har gjort lite fel, eller att jag går för fort fram. Så jag får börja om på nytt och bruka god tid. Det gick skit bra! Clifford såg på mig nästan hela tiden. Har lite svårt för att hålla blicken när han får sin godis under gång, men det blir kanske bättre? Fortsätter så här i alla fall, det verkade gå kanon bra. Tog kort på mina skor också, Jenny ville ju det. Blev inte de bäta korten, då jag har en dålig lampa i vardagsrummet och inte ser så fräsh ut ;) Blir röd i ansiktet när jag duschar, men jag bjuder på det ändå ;)
 
Jag är så jävligt nöjd med mina boots/kängor! De är hur sköna som hälst. Loves them! Och "uggsen" är varma och goda. Bra köp jag gjorde där måste jag säga. Skopunkten är bra grejer ;)

Sandra (Peters fina lillasyster) är snäll och går ut med Clifford för mig sen. Hon är ju så duktig med honom och de är så fina samman! Jag har verkligen världens finaste "svärfamilj", ni är så goda mot mig!!! Hoppas hon ser skillnad på Clifford med ;) Sen åker Line några mil sör i Norge för att hämta sin första hund Klumpen! Skall bli kul att höra hur det går. Och pappa och May-Britt lämnar Oslo kl 15 för att köra till Borås. Ser verkligen fram emot en jätte fin helg med de. Ha en härlig fredag :D

Förrästen, två ting: Jag såg tre Bambi'er på promenaden i morse! Kändes som att det var någon som såg på mig, sen fick jag en konstig känsla i magen.. Kikade lite åt höger och trodde först att det var tre hundar som stog där och glodde (HAHA) men det var tre små rådjur! Fan vad söta dom var! Hjärtet bara dunkade och jag blev helt varm! Verkligen en härlig grej att uppleva! Clifford var nyfiken med skötte sig bra:D Blev ännu gladare då, när jag fick njuta av ögonblicket.
Här har ni en "pepp inför powerwalk" bild på mig också... Tyckte den var lite mysig. Så ser ni att jag även kan vara lite fräsh om jag vill. Hehe

Och ja, jag lovar. Skall verkligen fota järnet nu. Pappa och M-B skall hjälpa :P

Kommentarer
Postat av: Lotta

Snygga kängor! (y) Med dem på dig ser du riktigt frän ut tjejen, hehe ;)

2009-10-02 @ 10:35:46
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: evelina

sv: Hej ja absolut så förstår jag och tycker det är bra att inte för unga ska skaffa sig en sådan ras, var mest jag som blev sur när jag verkligen ville ha just den, men efter att mailat så var det inga problem;) din var jätte fin:)

2009-10-02 @ 13:58:26
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jo det tycker jag också, de var ju här förut. Så snygga hundar de har alltså ^^,



Jag förstår att du känner dig cool, dom var som gjorde för dig! :D

2009-10-02 @ 14:44:54
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jaa det gör de verkligen! :D



Men du, nu har jag en uppgift till dig, ta lite bilder på Cliffan ;)

2009-10-02 @ 14:51:17
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: evelina

sv: ja och intresset finns verkligen;) ja det ser jag ju han ser helt underbar ut så grymt fin färg med:) du har inget bra tiknamn att dela med dig.

2009-10-02 @ 15:01:42
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: ^*Frida*^

Gud vilken go hund!

2009-10-02 @ 15:50:59
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/
Postat av: Linda & Deamon

Haha jaa Gruffen är bara fööör söt :)



Ja det där beror ju på, precis som du skriver, är dom trött och aktiverad så går det ju en längre stund :)

2009-10-02 @ 15:59:08
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Hanna-Karin

Gud vad söt Clifford är, jätte fin. Snygga kängor du köpte. Roligt att Clifford gör framsteg.

2009-10-02 @ 16:22:52
URL: http://metrobloggen.se/hk
Postat av: evelina

sv: ja sant hehe ja det är fint, så grymt svårt att komma på något.

2009-10-02 @ 16:28:06
URL: http://evelinacraazy.blogg.se/
Postat av: hanna

mer trafik på din blogg ? gå in på denna länk och för instruktionerna. de funkar



http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=hannafranzen

2009-10-02 @ 17:37:31
URL: http://franzenhanna.blogg.se/
Postat av: emelie

kul att det går så bra med träningen! och vilka mysiga killar i soffan. :) hoppas ni får en trevlig helg!

2009-10-02 @ 18:36:15
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Jenny

I like the hair :D Og skoene!

2009-10-02 @ 18:53:38
Postat av: Ella

Åh vad skoj att andra i omgivningen märker skillnad på honom =) Var stolt över dig själv!



2009-10-02 @ 20:56:20
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Cissi

sv: ja, jag tror inte det spelade någon roll vart man bor. :) man talar ju om vart man ringer ifrån, och om det händer något så talar de om för polisen vart du sa att du ringde ifrån. jättebra!

2009-10-03 @ 11:51:55
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback