♥Låt Majlo leva!!♥

Hallå eller?! Jag trodde vi var klara med detta, men vad händer? Polisen i Norge vill tydligen inte släppa detta och ankar (vet inte om det heter det på svenska, sorry) domen. Majlo måste alltså stanna kvar lite till i Norge. Fan vad man blir vansinnigt arg på detta!!!
Skriv under på detta upprop (norska) http://www.opprop.no/opprop.php?id=ajlo eller på det engelska/internasjonella upprop http://www.thepetitionsite.com/2/free-majlo (ELLER BÅDA!!!). Jag tycker också att alla skall bli med i facebook gruppen (om ni inte är det redan) http://www.facebook.com/notifications.php#/group.php?gid=134920590612

Så.. Nu känner jag att jag kan lägga mig med lite bättre samvete. Tänk hur mycket tid de lägger ned på att ta livet av en hund som aldrig gjort någon något! Norska polisen har jag inget till över för och har aldrig haft det! Ej heller det norska rättssystemet. Fan vad besviken jag blir!!

Berättar mer om spåret imorgon, skall lägga ett till :) Och vi skal vara ute läääääänge imorgon :D God natt på er!!

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Blir också arg på det!! Hoppas att de släpper hunden..

2009-10-18 @ 09:09:20
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Cissi

Usch, riktigt ruttet! Dock hoppas jag verkligen att ägarna har lärt sig en läxa, och alla andra som inte kan lagarna. Tycka vad man vill om rasförbud, men nu är det så i Norge och det borde ägarna veta om. Men jag hoppas verkligen de får tillbaka sin hund :( Ska genast gå med i Facebook-gruppen också. :)

2009-10-18 @ 09:20:44
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag har skrivit på begge! Så klart!



Tycker det där är så hemskt, jävla norrmän!

2009-10-18 @ 17:33:30
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Suzzie

Det är rent förjävligt angående Majlo </3 Har gått me i gruppen på Facebook. Den där jävla lagen gör bara skada, blir så ledsen i hjärtat! Måtte Majlo få komma hem snart!!!!!!!!!!!!!!



Angående älgjakt, får Du chansen nån gång att följa med någon så ta den. Det är så mysigt så det finns inte, sitta och spana, sitta och elda och grilla lite av varje, dricka varm choklad samtidigt som man äter en kexchoklad, det är livet det!! Älgjakt är inte bara döda!! Det är så mycket mer! Kramar

2009-10-19 @ 09:07:57
URL: http://armon.blogg.se/
Postat av: Linda & Deamon

Nu har jag också fyllt i listan!! Fy faan...

2009-10-19 @ 12:05:32
URL: http://deamon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback