Onsdag...

Haha, jag måste bara dela denna roliga argalapp. http://www.argalappen.se/imgs/lappar/0909/argalappen_trapphus-Bodil.jpg Så himla gulligt och bra gjort!!

Igår tog vi det ganska lugnt, för jag var ganska trött igår. Gick en timmes promenad och stannade i skolgården på vägen hem där jag körde lite lydnad med Clifford. Lärade honom lite nya konster. Nu har vi detta ganska bra inne:
Sitt pent (kanin"pose")
Höger tass (ta fram höger tass)
Vänster tass (ta fram vänster tass)
Stå (stå på bakbenen)
Hoppa (hoppa, haha)
Ligg (ligga och se på mig)
Rulla (begynnarfasen, men börjar bli bra nu!! Imponerad)
Snurra (lite tveksam, men det går bättre för varje dag)

Det var det vi körde igår i alla fall. Är sugen på att lära honom att buga på kommando också. Så gulligt! Apport träningen går ju bra också! Måste fixa en apportbock bara så det blir lite mer ordentligt ;) Roligt har vi i alla fall :)

Clifford passade på mig när jag såg på Greys anatomy igår också. Tre vecker sen Peter åkte igår. Känns konstigt, men det har gått så himla snabbt!  Det är först nu som jag känner på riktigt att jag saknar honom så det är bra att han kommer hem. Tråkigt att han inte har pengar på sin mobil, har inte hört något sen måndag, men det går väl bra med honom :D Skall bli gott att ha honom här i typ 36 timmar för han åker igen. Clifford komemr bli hur glad som hälst. Älskar sin husse/pappa så mycket :D

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Duktig Clifford är :) du får ta och filma vad han kan :) Nej man kan inte ha för många kort ;D okej låter mysigt! :)

2009-10-22 @ 13:57:30
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Kul med många olika tricks, Azi kan ej så mkt tricks då jag ej har tränat henne. Har försökt med rulla på golvet, men hon är svårlärd just den tricken. Och jag ger upp för lätt, haha. Måste nog träna in den, de är kul och kul för Azi med nya saker :)

2009-10-22 @ 15:00:43
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Ella

Vad duktiga ni har varit med träningen =) Försöker lära Puma rulla runt men hon vill verkligen inte eller så har jag inte kommit på knepen för det? Inte lätt alltid ;)



Ha en skön kväll!

2009-10-22 @ 16:38:29
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: Cissi

sv: ja men dom har jag sett förut. :) den gröna (med vattenflaskan) är ju samma som jag hade förut. den gick ju sönder, plus att den hade väldigt dålig passform. så den köper jag inte igen. men de andra ska jag nog kika lite på. :)

2009-10-22 @ 16:47:39
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Linda & Deamon

ja ost är en stor favorit här hemma ;)

hahahaha, bra förklaring där och jag vet exakt hur du menar faktiskt. Det ska jag ta och prova för annars så reagerar han på dom ljuden :)

2009-10-22 @ 23:19:14
URL: http://deamon.blogg.se/
Postat av: Lotta

Åh vad duktig han är Clifford! :D

2009-10-23 @ 02:22:15
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Suzzie

Är det lugnt om jag skickar över Lyqz så får Du försöka lära honom lite konster också, hihi!? Clifford är ju bara för duktig!!



Ha en trevlig helg <3 Kramar

2009-10-23 @ 07:26:07
URL: http://armon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback