Usch!

Jag vill inte bruka denna blogg på att hänga ut folk, egentligen. Men detta var för extremt för att bortse från! Obs högt ljud!
http://lailaaziz.blogg.se/2009/september/videoinlagg.html#comment
 
Det är 150 stycken som har kommenterat. Dom "possitiva" är av folk som inte helt fattar hur man beter sig runt en hund, tycker jag. "Fin hund" osv. Dom tycker detta är roligt. Hemskt var/är det!! Och så bor hon i Borås! Man har ju lust att åka bort och kidnappa hunden!!

Uppdatering
Det här var i alla fall min kommentar:

"Postat av: Silje
"haha fyfan vad rolig video & din hund verkar vara lydig ! (:" Den som skrivit detta är helt klart inte medveten om vad en lydig hund är. INgen av dina kompisar verkar tycka att det är konstigt hur du beter dig, så ni är väl vana med vanskötsel... Du bjuder hunden till att hoppa på dig (leka) och lyfter den fel och hoppar runt med den.. Var verkligen hemst att se på! Och hemstk att läsa på kommentarerna att flera av dina läsare tycker att det är ett ok beteende! Skaff en liten väskehund istället om du vill ha en som inte behöver lederskap eller en att dansa med... Plågeri, kanske... Dumheter och idioti kallar jag det."

Och nej Laila, jag är ingen expert på hundar, men på min egen känner jag mig kanska kunnig och vet en del om denna ras. Men fair enough, jag dömmer dig så då får väl du dömma mig med :)

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Håller med.. Stackars hunden! :S

2009-09-09 @ 12:28:36
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Laila

Du ser ju ut att vara hundexpert... not...

2009-09-09 @ 12:40:01
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Elenor

Håller med! Djurplågeri slår till hunden sen har dom jättehög musik på fatta hennes öron, stackars hunden! :(

2009-09-09 @ 12:44:51
URL: http://ellyellis.blogg.se/
Postat av: rebecca

hej, skulle betyda mycket ifall du ville hjälpa mig att vinna en symaskin.



Gå bara in på länken:

http://www.skovdesymaskiner.se/contest2.html



och rösta på nr.9



tack på förhand hihi :)

2009-09-09 @ 12:54:01
URL: http://rthings.blogg.se/
Postat av: Silje

Lailaa: (inte att jag tror att du kommer in och kollar vad jag skrivit här, men orkar inte skriva gå in på din blogg och kommentera där)

Har inte sagt att jag är det, men om du bedömmer det utfrån 3 inlägg i denna blogg som inte beskriver något om mitt förhållande till hund så har du inte mycket att utgå från heller... Bryr mig inte om vad just du tycker om mina meningar ;)



Jag vet i alla fall hur man beter sig runt en hund och hur man inte skall bete sig (uttrycka sig). Enough said, du kan vara väldens sötaste och godaste tjej, men tycker inte att det du gjorde är rätt och i alla fall inte hur du uppenbart skrattar och beter dig emot din hund/ditt djur.

2009-09-09 @ 13:15:54
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja visst det är lugnt :)

2009-09-09 @ 16:58:22
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Sofia

Tusen tack för kommentaren :) det värmer. Vad är det för ras du har? :) liknar min fast större. En amstaff kanske? :)



Ja, gud ja. Jag kommenterade den där videon för att jag var förbannad. Hon är verkligen inget bra exempel på hundägare och hon ska inte ha en hund så som hon beter dig. Såg att du också hade kommenterat, tycker att det var väldigt bra skrivet :) skrev en extra kommentar till henne igen nyss när jag såg vad hon hade skrivit tillbaka till dig. Man behöver ju inte vara hundexpert för att säga till en annan att inte slå sin hund. Och jag fattar inte varför hon ska skriva tykna kommentarer tillbaka, det är ju hon som har gjort fel och lagt upp sin korkade video självmant. Hon har inte svarat på min kommentar i alla fall, hoppas att hon fattar att hon har gjort fel.



Långt detta blev, hoppas att du orkar läsa :P hihi. Tusen tack för kommentaren igen! :)

2009-09-14 @ 14:46:19
URL: http://sliljeberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Herregud, vilken människa. Åk å kidnappa hunden ;) Förresten, om du bor i Borås, då borde du veta vem Jonas Bengtsson är? Ni är ju i samma ålder. Ska väl kanske dit sen i oktober-får väl se, får hoppas det finns några fina ställen å promenera på, för grisen åker med =)

2009-09-22 @ 20:49:58
URL: http://melkersson.blogg.se/
Postat av: ANNA PEDERSEN

Ha en trevlig kväll! :D

2009-09-22 @ 21:30:36
URL: http://naannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback