Onsdag 17/1

Grrrr, jag blir lite irriterad på vovven måste jag säga.. De senaste två dagarna har han börjat riva av tapetet i köket! Och tugga på listar och så där. Fattar inte varför. Raster honom ordentligt, morgon och kväll, och leker massa. I dag har han inte varit mycet ensam heller så jag kan inte säga att jag "förstår" detta. Peter sa att det kanske är ett sätt att visa att han inte tycker om att jag är så mycket borta från honom. Kan ju vara så. Någon som har några tips? Fattar inte varför han har börjat med detta nu....

Skall åka till My One och köpa en bur idag i alla fall. Har varit lite "anti" bur innan, men jag vet ju att han inte har ont av att ligga i en bur fyra timmar åt gången och vet att han inte lider av det. Skall fixa till så det verkligen blir en mysig liten grotta. Så får jag rasta han längre på morgonen och på kvällen och umgås ordentligt med honom efter jobbet (inte bara ligge och gosa i soffan innan vi går ut på promenader eller träna i typ 20 minuter).

Jaja, jag har fått numret till dottern till en arbetskompis (de har tre BC vovvar och bor i närheten av mig). Hon undrade om jag ville börja promenera med henne på kvällarna några gånger. Det är ju helt supert! Skall höra av mig till henne ikväll och hoppas hundarna går bra tillsammans :D

Och bilder, jag lovar bilder :P

Snodde denna av Jenny. Clifford är ju så vacker!!!!

Och Mio ser jätte konstig ut!! Hehe


Clifford ser ut som att han är lika stor som jag! Knäppt!


HAHA, vad roliga vi är ;)


Japp, det är så här man bakar RIKTIGT goda bullar ;)

Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Vad tråkigt... Jag vet inte hur mycket borta du är ifrån honom, men det kan vara så att han tycker det räcker nu och protserar. Jag har en kompis vars systers katt började kissa på skorna när matten är borta på dagarna på jobbet. Det finns nog olika skäl. Det kan vara så att han vill ha en "rutin uppgift" som att träna lydnad, agility osv, som hans egen jobb. Eller ja att han blivit lite busig :) Det är bara att ta reda på varför han gör så.



Haha vilka roliga bilder! :D

2010-02-17 @ 15:30:53
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Roliga bilder :D det kanske beror på att han behöver något annat än det han får nu? Dock vet jag inte vad du ger honom :p men kanske klövjeväska, mentalträning osv. Kanske behöver han lite mer mentalträning och mer jobb att göra. Lite tips bara :)

2010-02-17 @ 16:30:53
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Ja, mentalträning är stort del av "motion", så han saknar nog det om nu du har varit "dålig på de" som du sa. Du kan även använda enkla grejer som du har redan där hemma tex. en handduk/lakan, ha en god bit i handduken och knyta handduken en knut så får clifford öppna knuten och sen får han öppna hela handduken för att nå biten. Låt C välta en låda för att nå godis/leksaken i osv :)



Att du är varjedag på jobbet 8 timmar med 1 timmes paus emellan kan hunden bli uttråkad i längden. Det är ganska mycket då en vuxen hund ska vara ensam hemma 4 timmar max per dygn enligt JVB.



Men börja du med träningsplan när du kommit hem så får ni vart det leder. Heja! :)

2010-02-17 @ 17:01:59
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Cissi

vad tråkigt att han biter sönder saker. :( hur ser det ut med den mentala biten? Skillz kan börja tugga på saker när han inte har fått använda huvudet på länge. Testa att typ gömma massa godis hemma som han får leta upp. Det uppskattas iaf här. :)

2010-02-18 @ 10:26:13
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Nicole

Du har fått många bra tips här, och håller med va de skriver..



Hur gammal är Clifford nu?

2010-02-18 @ 11:07:56
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Hur går det med träningsplan? Gjort en? :)

2010-02-18 @ 11:35:26
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Cissi

sv: den är köpt på en liten djuraffär här i stan. såg ut som något tyskt märke på förpackningen.

2010-02-18 @ 13:57:27
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Nicole

Hur menar du att det är du som är problemet?

2010-02-19 @ 22:49:43
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/
Postat av: Lotta & Tarox

Haha, vilka roliga bilder ;)



Hoppas allt löser sig med Clifford!



Kramar

2010-02-22 @ 18:40:24
URL: http://lotta1990.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback